la_barriere_automatique_veibom.jpg

VEIBOMMER

Vi leverer veibommer av høy kvalitet til de fleste behov.

Vi leverer veibommer av høy kvalitet som garantert dekker de fleste behov. Alt fra 2,5 til 12 meter.

Bomsystemene benyttes ofte i anlegg hvor det kreves begrenset adgang. Dette kan være for eksempel veier, parkeringsplasser og hytteområder. Alle våre veibommer er utstyrt med frikoblingsmekanisme som tillater bommen å bli hevet og senket manuelt i tilfelle strømbrudd.
 

Fokus på sikkerhet
Alle bommer leveres med sløyfedetektor for sikkerhet. De kan leveres med fjernkontroll, GSM kodelås, ledlys og fotoceller. Vi har siden vår etablering, blitt en ledende aktør innen levering av automatiske bommer, porter og grinder og har opparbeidet en omfattende portefølje med fornøyde kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss selv de mest krevende og kompliserte oppdrag. Når du kontakter oss kan du føle deg trygg på adgangen blir sperret trygt og effektivt.
 

Veibommer tilpasset norske forhold
Vi har nøye valgt ut produsentene utfra våre strenge kvalitetskrav. Magnetic og La Barriere Automatique tilbyr alle gjennomtenkte og funksjonelle løsninger som har oppnådd stor popularitet. Derfor inngår disse produsentene som en naturlig del av vårt sortiment. Vi tilbyr bommer som er tilpasset vårt klima, og alle våre løsninger er skreddersydd for tøffe norske værforhold. På denne måten kan du være sikker på at bommen vil ha lang varighet og kreve minimalt av oppfølging.

Vi leverer til hele Norge, og er det pålitelige valget når bare det beste er bra nok for deg.

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

Se vårt utvalg her.
 

lba-6.jpg

LBA6 →

lba-10.jpg

LBA10 →

lba-12-1.jpg

LBA 12 →

lba-63.jpg

LBA63 PG →

access.jpg

Magnetic Bommer →

eva8.png

Beninca Bommer →