la_barriere_automatique_veibom.jpg

VEIBOMMER

Vi leverer veibommer av høy kvalitet til de fleste behov.

Vi leverer veibommer av høy kvalitet som garantert dekker de fleste behov. Alt fra 2,5 til 12 meter.

Bomsystemene benyttes ofte i anlegg hvor det kreves begrenset adgang. Dette kan være for eksempel veier, parkeringsplasser og hytteområder. Alle våre veibommer er utstyrt med frikoblingsmekanisme som tillater bommen å bli hevet og senket manuelt i tilfelle strømbrudd.
 

Fokus på sikkerhet
Alle bommer leveres med sløyfedetektor for sikkerhet. De kan leveres med fjernkontroll, GSM kodelås, ledlys og fotoceller. Vi har siden vår etablering, blitt en ledende aktør innen levering av automatiske bommer, porter og grinder og har opparbeidet en omfattende portefølje med fornøyde kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss selv de mest krevende og kompliserte oppdrag. Når du kontakter oss kan du føle deg trygg på adgangen blir sperret trygt og effektivt.
 

Veibommer tilpasset norske forhold
Vi har nøye valgt ut produsentene utfra våre strenge kvalitetskrav. Magnetic og La Barriere Automatique tilbyr alle gjennomtenkte og funksjonelle løsninger som har oppnådd stor popularitet. Derfor inngår disse produsentene som en naturlig del av vårt sortiment. Vi tilbyr bommer som er tilpasset vårt klima, og alle våre løsninger er skreddersydd for tøffe norske værforhold. På denne måten kan du være sikker på at bommen vil ha lang varighet og kreve minimalt av oppfølging.

Vi leverer til hele Norge, og er det pålitelige valget når bare det beste er bra nok for deg.

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.
 

Beninca

EVA. fra Beninca er en 24VDC elektromekanisk bom for intensiv bruk, leveres komplett med styrekort med radiomottaker 433.92 MHz og batterilader for batteribackup. En integrert encoder i stedet for endebrytere gir en presis og myk gange. Dette er en rimelig kvalitetsbom til de fleste bruksområder. Bommen kan leveres med LED lys i bomarm og på toppen av bomhus.

Her er tilgjengelige modeller:
Eva5 bom for åpning intil 4,7m
Eva7 bom for åpning intil 6,7m
 

Magnetic

Magnetic Autocontrol fra Tyskland er en av Europas største produsenter av utstyr for regulering av kjøretøy- og persontrafikk. Trafikkbommene er moduloppbygd for tilpassing til de fleste applikasjoner på bommer for passasje opp til 10 meter. Den nye patenterte MHTM Microdrive bomautomatikken med MGC Styring er konstruert for intensiv bruk og rask gange, hvor pålitelighet og miljø er satt i høysetet. Åpningstider fra 1,3- 9 sek avhenging av lengde og utførelse på bomarm. Bom automatikken leveres komplett med 2 kanals sløyfe detektorer og variobom arm. Bomsøylen er bygget opp av solide aluminiums plater med en værbestandig lakk. Bomhus levere standard i RAL 2000 og front og bakplate RAL7021.

Her er tilgjengelige modeller:
Access Bomautomatikk for veibredde opp til 3,5 meter
Access-L Bomautomatikk for veibredde opp til 5.0 meter
Access-Pro Bomautomatikk for veibredde opp til 3,5 meter
Access-Pro-L Bomautomatikk for veibredde opp til 6.0 meter
Access-Pro-H Bomautomatikk for veibredde opp til 6,0 meter med skjørt
Access-XL Bomautomatikk for veibredde opp til 8,5 meter
Access-XXL Bomautomatikk for veibredde opp til 10 meter

Det finnes også andre spennende utgaver se Magnetics Hjemmesider.

Last ned PDF: Vehicle Access
 

Manuell bom

Med manuell bom får du en bom som regulerer besøk på en effektiv måte. Den brukes ofte på steder hvor adgangen skal være lukket i kortere perioder, som f.eks. industriområder og arbeidsplasser. Da bommen styres manuelt egner den seg godt til områder som flere skal ha tilgang til.

Hi Motion Limit 4 er en manuell bom som kan leveres lakkert eller i rustfritt stål. Bommen krever lite vedlikehold og krever ingen opplæring da den er enkel å bruke.

Den manuelle bommen fra Hi Motion Limit 4 monteres enkelt opp, og har balanseringsmuligheter. Bommen låses med hengelås.

Mer info på PDF her.
 

LBA63PG Bomautomatikk

Automatisk bomautomatikk med Carbonfiber arm og åpnings hastighet fra 0,4sek!

LBA63PG  er en spesial bom utviklet for områder med svært høy trafikk som terminaler, flyplasser osv. Bommen er utstyrt med en spesial utviklet patent som gjør at bommen nesten er umulig å ødelegge. Ved påkjørsel blir bomarmen presset ut til siden uten skader, når bilen har passert så går den automatisk tilbake i normal og lukket posisjon.

Bommen leveres med carbonfiber arm M/skumpute i inntil 3,5m.

Leveres med diverse ekstra utstyr tilpasset din installasjon som f.eks: Magnetavlåsning, kjøretøy sensor, fotocelle, ultralyd detektor etc.

Bom sammensetning:

LBA63 Bomautomatkk PDF


Automatisk bomautomatikk med aluminiums bom arm opp til 6m

LBA 6 kan brukes på motorveier, hyttefelt, Industrien, offentlige bygg og parkeringsplasser.  LBA6 er den mest anvendelig bomautomatikken som kan tilpasses de fleste prosjekter. Utstyrt med bom arm fra 2 til 6 m, sørger den for en feilfri drift med ubegrensede antallet bevegelser. Dens pålitelighet og driftssikkerhet gjør den til vår  mest solgte bomautomatikk, og den mest solgte i Frankrike.

Leveres med diverse ekstra utstyr tilpasset din installasjon som f.eks: Magnetavlåsning, kjøretøy sensor, fotocelle, ultralyd detektor etc.

Bom sammensetning:

LBA6 Bomautomatkk PDF


Automatisk bomautomatikk med glassfiber arm opp til 10m


LBA 10 kan brukes på motorveier, industrien, offentlige bygg og parkeringsplasser.  LBA10 er er en robust bomautomatikk der kun det beste er godt nok. som kan tilpasses de fleste prosjekter. Utstyrt med bom arm fra 2 til 10 m, sørger den for en feilfri drift med ubegrensede antallet bevegelser. Dens pålitelighet og driftssikkerhet gjør den til vår  mest solgte bomautomatikk, og den mest solgte i Frankrike.

Leveres med diverse ekstra utstyr tilpasset din installasjon som f.eks: Magnetavlåsning, kjøretøy sensor, fotocelle, ultralyd detektor etc.

Bom sammensetning:

LBA10 Bomautomatkk PDF


Automatisk bomautomatikk med glassfiber arm opp til 12m

LBA 12 kan brukes på motorveier, industrien, offentlige bygg og parkeringsplasser.  LBA12 er er en robust bomautomatikk der kun det beste er godt nok. som kan tilpasses de fleste prosjekter. Utstyrt med bom arm fra 8-12m, sørger den for en feilfri drift med ubegrensede antallet bevegelser. Dens pålitelighet og driftssikkerhet gjør den til vår  mest solgte bomautomatikk, og den mest solgte i Frankrike.

Leveres med diverse ekstra utstyr tilpasset din installasjon som f.eks: Magnetavlåsning, kjøretøy sensor, fotocelle, ultralyd detektor etc.

Bom sammensetning:

LBA12 Bomautomatkk PDF
Kontakt Oss