Veisperrer

IMG_3275

Trenger du automatiske veisperrer for begrensing av trafikk i et spesielt område? Vi i Saco Teknikk kan hjelpe deg uansett behov. Det finnes hovedsaklig to alternativer når vi snakker om veisperrer.

Veibommer

Veibommer er veisperrer som ofte benyttes i områder med begrenset adgang, for eksempel veier, parkeringsplasser og hytteområder. Fordelen med slike veisperrer er at de er både rimelige og driftsikre. Vi leverer veibommer med en bredde på opptil 12 meter fra LBA og Magnetic. Dette er driftsikre bommer av høy kvalitet.

Pullerter

STD leverer Pullerter både automatisk og mekaniske. Pullertene er godt egnet for bruk i bymiljøer hvor området skal være stengt på dagtid, og åpent på natten for varelevering og andre formål. Pullertene også brukes på private parkeringsplasser for sikring mot uvedkommende. Vi i Saco Teknikk leverer automatiske og mekaniske pullerter fra STD som gir effektiv sikring.

Last ned PDF: ST&D English Version Bollards

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

Har du spørsmål vedrørende våre veisperrer kan du ta kontakt her..