Veibommer i beste kvalitet

Ønsker du å kjøpe nye veibommer? Saco Teknikk AS er en veletablert forhandler av veibommer, porter og grinder. Våre veibommer egner seg spesielt for sikring av veier, industriområder, hytteområder og parkeringsplasser. Vi tilbyr porter fra nøye utvalgte produsenter som lever opp til våre strenge kvalitetskrav.

Vi fører produkter for blant annet Magnetic Autocontrol, Beninca og LBA. Disse leverandørene tilbyr gjennomtenkte veibommer med høy funksjonalitet. Dette er produsenter som har oppnådd stor anerkjennelse i bransjen og derfor inngår som en naturlig del av vårt sortiment.

Vi er en forhandler med stor yrkestolthet og derfor kan du alltid forvente løsninger i en klasse for seg. Vi implementerer oppdatert kunnskap i forbindelse med alle våre oppdrag. Dersom du har særlige ønsker og behov kan vi tilpasse våre løsninger slik at de passer for akkurat deg.

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

 

Har du spørsmål vedrørende våre veibommer kan du ta kontakt for en hyggelig prat her.