Skyveporter

Skyveporter med eller uten motor

Vi leverer skyveporter både til industrielt og privat bruk. Ønsker du å ha en automatisk portåpner har vår erfaring lært oss at maskineriet Ovitor i Finland lager motorer som tåler de tøffeste norske vinterforholdene. Skyveporter med styring leveres også med en frekvensomformer som sikrer en myk og smidig gange.

I tillegg til skyveporter med Ovitor-motor kan vi også tilby veibommer og turnstiles fra Magnetic, grind- og bomautomatikk fra Beninca, fjernstyringer og garasjeportåpnere fra Ansonic, kortlesere og kodelåser fra ACT og GSM-portåpner fra Cyber-Key.

Vi leverer skyveporter og alle våre andre produkter til kunder over hele landet. Når det gjelder våre leverandører har vi valgt anerkjente produsenter som sørger for god kvalitet og lang levetid selv i et norsk vinterklima.

Har du spørsmål om skyveporter kan du benytte skjema her, eventuelt ringe eller sende e-post.

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

Har du spørsmål vedrørende våre skyveporter kan du ta kontakt her.