Skyvegrinder

Skyvegrinder kan leveres både til industrielt bruk og privat bruk. Grindene leveres i aluminium inntil 8,5 meters bredde, med og uten motor.

skyvegrind_3

Trenger du eller din bedrift grinder for å hindre at uvedkommende tar turen inn på din eiendom?

Vi leverer rimelige aluminiumsporter på inntil 8,5 meter . Vi kan også via kjente leverandører og samarbeidspartnere levere skyveporter av stål inntil 14 meter. Til privat bruk kan vi også levere porter etter eget ønske.

  • Motoren i våre grinder kommer fra Ovitor i Finland, som sikrer at skyvegrindene tåler tøffe norske værforhold. For å sikre en myk og smidig gange leveres grindautomatikk med frekvensomformer.

Saco Teknikk sine grinder og grindautomatikk er kvalitetsikret for å takle tøffe norske forhold.

Med lang erfaring i bransjen sørger vi for levering til avtalt tid og kvalitet helt fra første kundekontakt til gjennomført leveranse.

Til både privat og industribruk er vi spesialist i motorisering av eksisterende grinder og porter.

  • Til industribruk er Ovitor i Finland vår samarbeidspartner. Til privat bruke er Liftmaster den selvfølgelige partner. Deres nye EVO serie er banebrytende da vi kan styre både porter og grinder med egen APP. I tillegg til fjernkontroller.

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.