balu-skyveport-eco.jpg

PORTER/GRINDER

Trenger du eller din bedrift grinder for å hindre at uvedkommende tar turen inn på din eiendom?

Vi leverer rimelige aluminiumsporter på inntil 8,5 meter. Til privat bruk kan vi også levere porter etter eget ønske. Motoren i våre grinder kommer fra Ovitor i Finland, som sikrer at skyvegrindene tåler tøffe norske værforhold. For å sikre en myk og smidig gange leveres grindautomatikk  med frekvensomformer. Saco Teknikk sine grinder og grindautomatikk er kvalitetsikret for å takle tøffe norske forhold. Med lang erfaring i bransjen sørger vi for levering til avtalt tid og kvalitet helt fra første kundekontakt til gjennomført leveranse. Til både privat- og industribruk er vi spesialist i motorisering av eksisterende grinder og porter. Til industribruk er Ovitor i Finland vår samarbeidspartner. Til privat bruk er Liftmaster den selvfølgelige partner. Deres nye EVO serie er banebrytende da vi kan styre både porter og grinder med egen APP. I tillegg til fjernkontroller.

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.
 

Skyvegrinder

Leter du etter skyvegrinder? Saco Teknikk AS har spesialisert seg på veibommer, porter og grinder - samt tilleggsutstyr. Skyvegrinder inngår som en viktig produktkategori i vårt sortiment. Vi kan tilby skyvegrinder til både industrien og private, og vi har nøye valgt ut vår leverandør utfra våre strenge kvalitetskrav.

 

Dersom du ønsker motoriserte skyvegrinder kan vi tilby grindautomatikk fra finske Ovitor. Og grunnen er enkel: Ovitor lager produkter tilpasset nordiske forhold og er derfor den automatikken som best tåler norske vinterforhold. Saco Teknikk AS forestår alt fra levering til montering. Alle oppdrag utføres av våre kompetente medarbeidere som har solid kunnskap på området.

 

Vi har opparbeidet en stor portefølje av fornøyde kunder - vi er derfor det pålitelige valget når du ønsker grinder i beste kvalitet. Vi kan tilpasse våre løsninger etter akkurat dine behov og ønsker.
 

Veisperrer

LBA B20
Hydraulisk pullert som kan heves og senkes etter behov. Stopper kjøretøy som veier inntil 1,5 tonn og opp til 50 km/t.
Flere tekniske spesifikasjoner finner du her.

LBA B30
Dette er storebroren til B20. Den har samme funskjon men kan i tillegg stoppe kjøretøy på inntil 7,5 tonn og opp til 80 km/t.
Flere tekniske spesifikasjoner finner du her.

LBA Roc
Hvis man vil ha en litt mer estetisk område begrensing kan LBA Roc være den perfekte løsningen. Den fungerer som områdesperrer samtidig som den ser anonym ut og kan brukes som sittebenk. Stopper kjøretøy som veier inntil 1,5 tonn på opp til 50 km/t.
Flere tekniske spesifikasjoner finner du her.

LBA Miss Hyde
Denne enheten kombinerer områdesikring med innovativt design. Pullerten passer perfekt inn i urbane strøk med sitt unike design. Stopper kjøretøy som veier inntil 1,5 tonn på opp til 50 km/t.
Flere tekniske spesifikasjoner finner du her.

LBA Cube
LBA Cube fungerer som god områdesikring samtidig som de er anonyme og kan brukes som sitteplasser. Stopper kjøretøy som veier inntil 1,5 tonn på opp til 50 km/t.
Flere tekniske spesifikasjoner finner du her.
 

Ovitor portautomatikk

Ovitors styrke er å lett tilpasse sine motorer og styreskap etter kundens ønske. Programmet inneholder produkter for alle slags leddporter, rulleporter, slag- og skyvegrinder, pendeldører, og hurtiggående rulleporter.

Ovitor CS 310 er et styreskap som kan brukes på alle Ovitors portmotorer. Det er kjent for sin anvendelighet og kvalitet. Automatisk lukking er standard, og med tilleggskort kan du koble til trafikklysstyring og fotoceller. Portmotoren kan leveres både for hullaksling og med akseltapp for montering med kjede og drev.

Last ned PDF: CS310 ManualCS500 manual Duo

Ovitor har spesialisert seg på leveranser av driv enheter til skyve- og slaggrinder for industrien.

Ovitor PK 85 er en grindmotor for industriporter og grinder med høy kvalitet levert til slaggrinder inntil 4 meters port bredde. Styreskap CS 300 eller CS500 for dobbel installasjon. Begge kan leveres med frekvensomformer For soft-start-stopp.

Ovitor LPT5 er en skyvegrindmotor for industriporter og grinder. 3-fase 0.55 kW motor med tannhjul for tannstangdrift, kapsling og fundamentplate.
Styreskap CS310 leveres som standard med med frekvensomformer for soft-start-stop

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.
 

Grindmotorer

Slag-grinder
Våre grindmotorer fra LiftMaster leveres for de fleste grinder. De leveres med låsing i både åpen og lukket stilling for grindblader inntil 3 meter. Utstyret passer for tre, stål og aluminiumsgrinder.

Vi leverer også for montasje under bakken. Ved å montere motorene under bakken får man en stilfull og elegant løsning. Intet synes over bakken og porten beveger seg lydløst. Grindbladene kan være inntil 4 meter brede og veie 800 kg. Det hydrauliske systemet arbeider presist, pålitelig og med en høy grad av sikkerhet.

Til privat bruke er LiftMaster den selvfølgelige partner. Deres nye EVO-serie lar deg styre både porter og grinder med fjernkontrollere og via app fra smarttelefonen din.

Modeller:
LM ART250EVK KIT
LM LA300EVK KIT
LM SCS500 industri
LM SUB300 KIT

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.
 

Garasjeport-åpner

Saco Teknikk AS tilbyr garasjeportåpnere fra Liftmaster. Ved å bruke en garasjeportåpner vil du kunne kombinere sikkerhet med komfort. En garasjeportåpner både åpner og lukker porten kun ved et tastetrykk, og fungerer like godt i alle sesonger til tross for et krevende nordisk klima. Det kan være særdeles praktisk når det regner, og man har behov for å laste ting inn eller ut av bilen.Liftmasters garasjeportåpnere

Liftmaster har et solid utvalg av garasjeportåpnere. Ytelse, funksjoner og holdbarhet er av høyeste kvalitet. Garasjeportåpnerene er tilgjengelig med tilbehør som er designet for å gjøre adgangen til huset ditt mer praktisk. Liftmaster ønsker å overgå kundenes forventninger til produktene, og kvalitet er derfor høyeste prioritering. Vi i Saco Teknikk AS tilbyr flere av Liftmasters garasjeportåpnere og bistår med å velge produktene som er rett for deg og dine behov. Vi leverer i tillegg Liftmaster håndsendere, men du kan også velge å bruke deres app for å operere garasjeporten.

Liftmaster som er en del av ‘The Chamberlain Group, INC’, og er en ledende aktører innen garasjeportåpnere og håndsendere. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innen sikring av områder og har nærmere 50 års erfaring, noe som gjør at er Liftmaster et trygt valg. Deres portåpnere har automatisk kraftjustering som betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Dersom porten møter hindringer på vei ned vil den begynne å reversere. Om den skulle møte hindringer på vei opp vil den stoppe. Kraftjusteringen programeres ved montering av portåpneren, og det er du som bruker som må sørge for at dette utføres.

Besøk vår nettbutikk


HOLLER Eco Skyveport

HOLLER Eco Skyveporter er porter beregnet for industrielt bruk. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom som standard, men det er også mulig å tilpasse porten etter eget ønske. Portene er i 100% aluminium, noe som gjør at portens vekt blir lav og rust/korrosjon er utelukket. Dette fører til minimalt med vedlikehold,slitasje og lang levetid. Skyveportene er pulver lakkert og svært motstandsdyktig. Leveres med en rekke standard RAL farger, og vi stiller en garanti på 15år på holdbarheten på lakken. Portene Leveres både som manuelle og elektriske, og ved elektrisk motor er denne skjult inne i portstolpen. Kan også leveres i kombinasjon med gangdør ved siden av port og en rekke forskjellige åpningsmuligheter som: Kodelås, Appstyring, fjernkontroll, kjøretøy sensor osv. Leveres i bredder 4 til 10m og høyder fra 100cm til 250cm- Avhengig av utseende og vekt. Skyveportene fra Saco Teknikk AS er CE og TUV godkjent etter strenge Europeiske normer. Alle våre produkter er tilpasset Nordiske forhold og vi skreddersyr alltid våre løsninger knyttet til bruken og kundens ønsker. Kontakt oss for mer info eller les mer om produktet her:

HOLLER Pro Eco Skyveport PDF
 

HOLLER Pro Teleskop port

BALU Telescopic Skyveporter er porter beregnet for industrielt bruk, og er en port som er spesial utviklet til å passe inn på områder med lite plass. Med denne porten sparer du over 40% sammenlignet med en tradisjonell skyveport, og gjør derfor tidligere umulige prosjekter mulig. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom som standard, men det er også mulig å tilpasse porten etter eget ønske. Portene er i 100% aluminium, noe som gjør at portens vekt blir lav og rust/korrosjon er utelukket. Dette fører til minimalt med vedlikehold,slitasje og lang levetid. Skyveportene er pulver lakkert og svært motstandsdyktig. Leveres med en rekke standard RAL farger, og vi stiller en garanti på 15år på holdbarheten på lakken. Portene Leveres både som manuelle og elektriske, og ved elektrisk motor er denne skjult inne i portstolpen. Motoren som leveres her heter 250-T og er en frekvensstyrt motor. Kan også leveres i kombinasjon med gangdør ved siden av port og en rekke forskjellige åpningsmuligheter som: Kodelås, Appstyring, GSM, fjernkontroll, kjøretøy sensor osv. Leveres i bredder 4 til 21m og høyder fra 100cm til 250cm- Avhengig av utseende og vekt. Skyveportene fra Saco Teknikk AS er CE og TUV godkjent etter strenge Europeiske normer. Alle våre produkter er tilpasset Nordiske forhold og vi skreddersyr alltid våre løsninger knyttet til bruken og kundens ønsker.

HOLLER Telescopic sliding gate PDF


HOLLER Home Skyveport

Holler Home Skyveport er stilfulle porter som er beregnet for det private markedet. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom som standard, men det er også mulig å tilpasse porten etter eget ønske. Portene er i 100% aluminium, noe som gjør at portens vekt blir lav og rust/korrosjon er utelukket. Dette fører til minimalt med vedlikehold, slitasje og lang levetid. Skyveportene er pulver lakkert og svært motstandsdyktig. Leveres med en rekke standard RAL farger, og vi stiller en garanti på 15år på holdbarheten på lakken. Portene Leveres både som manuelle og elektriske, og ved elektrisk motor er denne skjult inne i portstolpen. Kan også leveres i kombinasjon med gangdør ved siden av port og en rekke forskjellige åpningsmuligheter som: Kodelås, Appstyring, fjernkontroll, kjøretøy sensor osv. Leveres i bredder 3 til 6m og høyder fra 80cm til 200cm- Avhengig av utseende og vekt. Skyveportene fra oss er CE og TUV godkjent etter strenge Europeiske normer.

HOLLER Home Skyveporter PDF


HOLLER Quattro Eco Foldeport


HOLLER ECO Foldeport er porter beregnet for industrielt bruk der åpningshastighet og hyppig bruk er en nødvendighet, og der veibommer ikke er tilstrekkelig sikring. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom som standard, men det er også mulig å tilpasse porten etter eget ønske. Portene er i aluminium, men med stolper og deler i galvanisert og rustfritt stål. Dette gjør at portens vekt blir lav og rust/korrosjon er utelukket. Dette fører til minimalt med vedlikehold, slitasje og lang levetid. Leveres som et "plug and play" produkt som gjør installasjonen svært enkelt. Motorstyringen er en frekvens styring som sørger for trinnløs regulering av hastighet på spindel motorene. På bakgrunn av motorens utforming og design er motorene svært driftssikker og krever minimalt med vedlikehold. Motorene leveres i 2 forskjellige hastigheter som standard: 0,35m/s og 0,75m/s. Foldeportene er pulver lakkert og svært motstandsdyktig. Leveres med en rekke standard RAL farger, og vi stiller en garanti på 15år på holdbarheten på lakken. Leveres i bredder 3 til 8m og høyder fra 100cm til 300cm- Avhengig av utseende og vekt. Kan også leveres i kombinasjon med gangdør ved siden av port og en rekke forskjellige åpningsmuligheter som: Kodelås, Appstyring, fjernkontroll, kjøretøy sensor osv. Porter fra Saco Teknikk AS er CE og TUV godkjent etter strenge Europeiske normer. Leveres med fotoceller, varsellys og klemlister som standard. Det medfølger også nøkkelbryter for betjening av port med nøkkel. Alle våre produkter er tilpasset Nordiske forhold og vi skreddersyr alltid våre løsninger knyttet til bruken og kundens ønsker. Spør oss gjerne om råd til valg av løsning på ditt område.

HOLLER - QUATTRO ECO

Kontakt oss