Portautomatikk

Vi leverer pålitelig portautomatikk

På jakt etter portautomatikk? Saco Teknikk AS er en allsidig leverandør av bommer, porter og grinder – samt tilleggsutstyr – i beste kvalitet. Vi har opparbeidet en omfattende portefølje av fornøyde kunder med ønske om løsninger innen portautomatikk i beste kvalitet. Vi har nøye valgt ut produsenten Ovitor i vårt sortiment på grunn av deres konsekvent høye kvalitetsnivå innen portautomatikk.

Firmaet ble etablert tilbake i 1953 og har siden gått sin seiersgang verden over. Den store fordelen med Ovitors produkter er muligheten for å tilpasse motorer og styreskap akkurat etter kundens ønsker og behov. Disse produktene sikrer mange års pålitelig drift uten store vedlikeholdskrav.

Ønsker du portautomatikk som en del av en større løsning kan vi sammensette en produktpakke som passer for akkurat deg. Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss selv store oppdrag innen levering av bommer, porter og grinder.

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

 

For dine spørsmål angående portautomatikk kan du ta kontakt her.