Liftmaster Garasjeportåpnere

Garasjeport-åpner

Saco Teknikk AS tilbyr garasjeportåpnere fra Liftmaster. Ved å bruke en garasjeportåpner vil du kunne kombinere sikkerhet med komfort. En garasjeportåpner både åpner og lukker porten kun ved et tastetrykk, og fungerer like godt i alle sesonger til tross for et krevende nordisk klima. Det kan være særdeles praktisk når det regner, og man har behov for å laste ting inn eller ut av bilen.Liftmasters garasjeportåpnere

Liftmaster har et solid utvalg av garasjeportåpnere. Ytelse, funksjoner og holdbarhet er av høyeste kvalitet. Garasjeportåpnerene er tilgjengelig med tilbehør som er designet for å gjøre adgangen til huset ditt mer praktisk. Liftmaster ønsker å overgå kundenes forventninger til produktene, og kvalitet er derfor høyeste prioritering. Vi i Saco Teknikk AS tilbyr flere av Liftmasters garasjeportåpnere og bistår med å velge produktene som er rett for deg og dine behov. Vi leverer i tillegg Liftmaster håndsendere, men du kan også velge å bruke deres app for å operere garasjeporten.

Liftmaster som er en del av ‘The Chamberlain Group, INC’, og er en ledende aktører innen garasjeportåpnere og håndsendere. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innen sikring av områder og har nærmere 50 års erfaring, noe som gjør at er Liftmaster et trygt valg. Deres portåpnere har automatisk kraftjustering som betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Dersom porten møter hindringer på vei ned vil den begynne å reversere. Om den skulle møte hindringer på vei opp vil den stoppe. Kraftjusteringen programeres ved montering av portåpneren, og det er du som bruker som må sørge for at dette utføres.

Besøk vår nettbutikk
lm-55.60-evs_.f_.jpg