Ansonic

sa8682miniAnsonic er produsent av quartz styrte radiofjernstyringer for åpning av porter, bommer, grinder ol. Utstyret leveres med inntil 5 trykknapper. Ved flerkanals sendere kan trykknappene kodes hver for seg. Dette øker sikkerheten og utvider bruksområdet.

Med en 5-kanals sender kan man for eksempel åpne/lukke 2 porter, åpne/lukke villagrind, tenne/slukke utelys og skru av og på alarmen. Alt dette kan styres fra bilen, både bekvemt og med større personlig sikkerhet.

Utstyret fåes i forskjellige frekvenser. SA 868 er et rimelig utstyr med rekkevidde på ca. 50-100 meter. SF 433 er en frekvensmodulert sender som har lang rekkevidde og egner seg til bruk på steder med mye industriell støy eller andre ting som gjør at det blir dårlig rekkevidde.

Koding av utstyret gjøres med dip-switcher i sender og mottager som stilles likt, du kan velge mellom 1024 varianter. Det levereres også selvlærende utstyr med rullerende koding hvor du bare trykker på sender og mottager samtidig og utstyret er ferdig progammert.

Priser og info finner du i vår NETTBUTIKK.