Portåpnere

imagesFull kontroll med moderne portåpnere

Lei av å manuelt åpne porten? Med dagens moderne portåpnere kan du enkelt kan åpne porter og dører ved bruk av en mobiltelefon. Cyber-Key er det siste innen portåpnere og den kan kontrolleres både ved hjelp av en WebControl-nettside, smarttelefon (iPhone) og naturligvis SMS. Fordelen med slike portåpnere er blant annet kostnadsfri åpning via mobiltelefon, opptil 750 brukere, enkel ut- og innmelding av brukere i systemet. I tillegg gir den full adgangsbegrensning og alarminnganger for varsling av feil, brann eller lignende.

Dette gir deg full kontroll over hvem som har adgang, og til hvilke tidspunkt.

Vi har også portåpnere med quartz-styrte radiofjernstyringer. Ansonic produserer portåpnere med fem kanaler som sørger for en økt sikkerhet og utvidet bruksområde. Og alt styres enkelt fra bilen når man nærmer seg porten.

Trygghet og lang erfaring

Saco Teknikk AS har lang fartstid i bransjen og er leverandør av blant annet veibommer, skyveporter, grindautomatikk, adgangskontroll og radiostyringer. Våre kontorer er i Oslo, men vi leverer våre produkter til kunder over hele landet.

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.

Har du spørsmål vedrørende våre portåpnere kar du ta kontakt for en uforpliktende prat her.