liftmaster_portapner.jpg

PORTÅPNERE

Lei av å manuelt åpne porten?

Vi har portåpnere med quartz-styrte radiofjernstyringer. Våre merker produserer portåpnere som sørger for en økt sikkerhet og utvidet bruksområde. Og alt styres enkelt fra bilen når man nærmer seg porten.
 

Vi fører følgende merker:

Ansonic

Ansonic er en velkjent produsent av quartz-styrte radiofjernstyringer for åpning av porter, bommer, grinder, ol. Håndsenderne leveres med inntil fem trykknapper for åpning av inntil fem ulike enheter. Dette øker sikkerheten og utvider bruksområdet.

Med en 5-kanals sender kan man for eksempel åpne/lukke 2 porter, åpne/lukke villagrind, tenne/slukke utelys og skru av og på alarmen.

Utstyret fåes i forskjellige frekvenser. SA 868 er et rimelig utstyr med rekkevidde på ca. 50-100 meter. SF 433 er en frekvensmodulert sender som har lang rekkevidde og egner seg til bruk på steder med mye industriell støy eller andre ting som gjør at det blir dårlig rekkevidde.

Koding av utstyret gjøres med dip-switcher i sender og mottager som stilles likt, du kan velge mellom 1024 forskjellige kombinasjoner. Det levereres også selvlærende utstyr med automatisk koding hvor du trykker på sender og mottager samtidig og utstyret er ferdig programmert/kodet.
 

Liftmaster

Vi leverer også Liftmaster håndsendere. Dette er 4-kanals universal minihåndsendere med skyvecover som forhindrer at du kommer borti knappene ved et uhell og kan enkelt henges på nøkkelknippet.
 

Tormatic

Tormatic ble etablert i 1968 og har over 45 års erfaring med håndsendere på det norske markedet. Selskapet var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert og du kan derfor være sikker på at Tormatic sine håndsendere vektlegger sikkerhet og kvalitet svært tungt. 
 

​Beninca

Beninca er en italiensk spesialist når det kommer til automatikk. Vi selger deres meget populære TO.GO Everywhere garasjeport-sendere som er enkle å bruke og praktiske da de lett kan festes til nøkkelknipet ditt. Garasje-fjernkontrolleren kan fåes både med to og fire knapper samt med dip-switcher  eller automatisk roll-koding.

Besøk vår nettbutikk