liftmaster_portapner.jpg

PORTÅPNERE

Lei av å manuelt åpne porten?

Vi har fjernkontroller og portåpnere for automatisk åpning av dine porter og grinderer. Våre merker produserer portåpnere som sørger for en økt sikkerhet og utvidet bruksområde. Og alt styres enkelt fra bilen når man nærmer seg porten.
 

Vi fører følgende merker:

Ansonic

Ansonic er en velkjent produsent av radiofjernstyringer for åpning av porter, bommer, grinder, ol. Håndsenderne leveres med inntil 4 trykknapper for åpning av inntil fire ulike enheter. Dette øker sikkerheten og utvider bruksområdet. Til industribruk kan Ansonic Levere fjernkontroller inntil 100 porter på en sender.


Liftmaster

Vi leverer også Liftmaster Garasjeportåpnere og grindmotorer. Her får du 4 kanals fjernstyring som standard. Håndsendere  kan også leveres i 4 kanals universal sender for bruk på alle Liftmaster sine garasjeportåpnere.


​Beninca

Beninca er en italiensk spesialist når det kommer til automatikk. Vi selger deres meget populære TO.GO Everywhere garasjeport-sendere som er enkle å bruke og praktiske da de lett kan festes til nøkkelknipet ditt. Garasje-fjernkontrolleren kan fåes både med to og fire knapper samt med dip-switcher  eller automatisk roll-koding.


Ovitor

Ovitor har spesialisert seg på leveranser av driv enheter til skyve- og slaggrinder for industrien.

Besøk vår nettbutikk

liftmaster_portapner.jpg

Liftmaster Grindmotorer →

lm-55.60-evs_.f_.jpg

Liftmaster Garasjeportåpnere →

pk85_purso.jpg

Ovitor Motorisering →