lba_personsperrer_rectangle.jpg

PERSONSPERRER

Saco Teknikk AS leverer adgangssperrer fra La Barriere Automatique. Disse er designet for å kontrollere personalinnganger til bygg og områder som skal sikres. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, arbeidsplasser, industriområder og idrettsplasser.

Adgangssperrer med fokus på store besøksmengder
Personsperrene er designet for å sikre områder med store besøksmengder. De har høy kapasitet og gjennomgang fra begge sider med inntil 20 personer i minuttet. Adgangssperrene gir sikker og rask adgangskontroll, i tillegg til enkel betjening. Dette betyr effektiv og problemfri drift, og et minimalt behov for service. Sperrene er overflatebehandlet i varmgalvanisert stål og er Ral-lakkert for å unngå korrosjon. Rotunde kan også leveres i rustfri stål.  Sperrene har derfor optimal motstand mot utfordrende miljøer.

Robust sperre med enkel installasjon
Saco Teknikk AS leverer adgangssperrer med enkel installasjon for alle typer tilgangskontroll. De har innebygd tak med regnvannsdrenering for enda bedre beskyttelse og komfort. I tillegg er det integrert belysning for større brukerkomfort. De har en robust og pålitelig låsemekanisme for å sikre maksimal levetid. Adgangssperrene består av 3 x 120 graders åpninger og ved strømbrudd kan den åpnes fritt i begge retninger.

Ønsker du mer teknisk informasjon om La Barriere Automatiques personsperrer, kan du finne flere detaljer i denne PDFen.

Kontakt Oss

 

No results