Ovitor grindautomatikk

Ovitor har spesialisert seg på leveranser av drivenheter til skyve- og slaggrinder for industrien.

Ovitors styrke, og vårt fokus i Saco Teknikk, er å lett tilpasse sine motorer og styreskap etter kundens ønske. Sortimentet inneholder produkter for alle slags leddporter, rulleporter, slag- og skyvegrinder, pendeldører, og hurtiggående rulleporter.

Ovitor styreskap

Ovitor CS 310 er et styreskap som kan brukes på alle Ovitors portmotorer. Det er kjent for sin anvendelighet og kvalitet. Automatisk lukking er standard, og med tilleggskort kan du koble til trafikklysstyring og fotoceller. Portmotoren kan leveres både for hjulaksling og med akseltapp for montering med kjede og drev.

Last ned PDF: CS310 ManualCS500 manual Duo

Ovitor har spesialisert seg på leveranser av drivenheter til skyve- og slaggrinder for industrien.

Ovitor PK 85 er en grindmotor for industriporter og -grinder med høy kvalitet. Leverestil slaggrinder inntil 4 meters portbredde, med styreskap CS 300 eller CS500 for dobbel installasjon. Begge kan leveres med frekvensomformer for soft-start-stopp.

Ovitor LPT5 er en skyvegrindmotor for industriporter og grinder. 3-fase 0.55 kW motor med tannhjul for tannstangdrift, kapsling og fundamentplate.
Styreskap CS310 leveres som standard med frekvensomformer for soft-start-stop.

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2 koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører. Om ønskelig kan du kjøpe dette separat i vår nettbutikk.
Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående Ovitor grindautomatikk.