Kodelås fra ACT

Trenger du en kodelås som kan åpne og lukke dine porter og dører? Saco Teknikk AS har lang erfaring i bransjen, og fører kun kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. Derfor har vi også valgt å tilby kodelås fra en av markedets førende leverandører, ACT.

Vi fører ulike typer kodelås, alt fra den enkleste til mer avanserte versjoner med kamera og høyttaler. Hvilken type kodelås du ønsker, er selvfølgelig helt opp til deg. Ta gjerne kontakt om du ønsker innspill til hvilken kodelås som passer ditt bruk.

Komplett sortiment adgangskontroll og fysiske sperrer

I tillegg til kodelås kan vi også tilby veibommer, skyveporter, GSM-styringer, radiostyringer, grindautomatikk og adgangskontroll. Alt for å sørge for at ditt område blir best mulig beskyttet, og adgang kun blir gitt til de rette personene. Vi fører naturligvis også tilbehør som fotoceller, nøkkelbrytere, styreskap, kantlister og lignende.

Vår lange erfaring i bransjen har gitt oss stor kompetanse. Dersom du behøver hjelp med å finne et system som passer akkurat dine behov, står vi klare til å hjelpe deg. Vi leverer over hele landet.

Ønsker du mer informasjon om kodelås eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.