Grinder og grindautomatikk

Trenger du eller din bedrift grinder for å hindre at uvedkommende tar turen inn på din eiendom? Våre automatiske grinder på inntil 8,5 meter kan leveres både til privat og industrielt bruk. Saco Teknikk sine grinder og grindautomatikk er kvalitetsikret for å takle tøffe norske forhold.

I tillegg til grinder har vi et stort utvalg av veibommer, skyveporter, grindautomatikk, adgangskontroll, GSM-styringer og radiostyringer. Felles for alle våre produkter er at de kommer fra anerkjente produsenter som sørger for en gjennomgående høy kvalitet og tåleevne. Vi leverer selvfølgelig også tilbehør som blant annet fotoceller, nøkkelbrytere, kodelåser, kantlister og lignende. Med lang erfaring i bransjen sørger vi for levering til avtalt tid og kvalitet helt fra første kundekontakt til gjennomført leveranse.

Grindautomatikk – Sikkerhet for at dine grinder fungerer optimalt

Motoren i våre grinder kommer fra Ovitor maskineri i Finland som sikrer at skyvegrindene tåler tøffe norske værforhold. For å sikre en myk og smidig gange leveres grindautomatikk med frekvensomformer. På denne måten kan du være sikker på at grindene slipper deg inn også de dagene man ikke ønsker å befinne seg utendørs.

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.