beninca.jpg

GSM PORTÅPNER

Gsm Cyberkey 4G med tale.

Vi har nå 4G tale gsm som kan ringes til over 4G nettet. Denne erstatter vår gamle Cyberkey 2G. Denne kan du ringe til, sende sms til og lage din egen APP. Og nettside kan man til på hjemskjerm på telefonen din.Da har du en APP for enkel åpning og administrasjon. Se brukertips under på denne side. Har du flere gsm fra oss og du er lagt inn som bruker så kommer de automatisk opp i APP. Gsm har Loggfunksjon og 2 tidsur med norske helligdager innebygget. Det er også 2 alarminnganger, den en med tidsforsinkelse som du kan bruke til å varsle hvis porten står oppe etter at tidsur er slått av. Da sender gsm melding om at port står oppe, en alarmingang er momentant og kan knyttes til feil i styring f.eks hvis styring har utgang for det.
Ta kontak hvis du ønsker mer info.

Gsm CyberKey og Sender ToGo fra Beninca

Vi har nå utviklet vår gsm Cyberkey videre slik at vi kan knytte handsender ToGo fra beninca til gsm. Det vil si at du kan legge inn en fjernkontroll (Sender) på nettsider med navn og tidsrom du ønsker den skal virke. Blir den stjålet er det bare å ta den ut av systemet og den kan ikke benyttes for åpning lenger. En stor fordel fordi da slipper du å kode alle sender på nytt når en sender blir borte. Dette er veldig nyttig for borettslag med mange sendere. Sender kan også synes i passeringslogg. Dette må godkjennes av brukere da GDPR og personvern spiller inn.
 

Gsm Cyberkey og ACT Kortleser

Vår gsm CyberKey kan også knyttes opp mot ACT kortleser.Det vil si at du kan legge inn brikker og koder på nettsider med navn og tidsrom. Her har du et lite enkelt adgangskontroll anlegg som er ypperlig å bruke hvis du ikke har internett adgang.

Brukerveiledning CyberKey 4G og CyberKey WiFi.pdf
CyberKey 4G APP bruker tips.pdf

Gammel 2G GSM
Brukerveiledning Cyber Key.vers.web 3.1.3H GDPR.pdf
 
No results